Metode de plata

GADGET UNIVERS (gadgetunivers.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

* Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisio*narul care efectueaza livrarea.

* Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

* Plata la sediu

Plata se efectueaza integral la sediul magazinului.

* Plata online - Paypal

Platile online prin PayPal se desfasoara in completa siguranta. Puteti plati prin intermediul contului PayPal sau puteti efectua plata direct cu cardul, chiar daca nu detineti un cont PayPal.

In cadrul sistemului PayPal, veti introduce datele cardului o singura data, acestea fiind inregistrate si perfect securizate pe serverul PayPal.

* Plata in sistem de rate: online-online by Credius

Prin utilizarea acestei metode de plata, ai posibilitatea de a contracta direct un credit si de a achita produsele achizitionate prin rate lunare.

Trebuie sa efectuezi o comanda, iar la finalizarea pasilor respectivi, vei putea aplica pentru un credit cu plata in rate, direct din interfata de plata.

Pentru efectuarea platii, trebuie sa alegi durata creditului, tipul acestuia, cat si tipurile de rate (egale sau descrescatoare) prin care doresti sa platesti produsele achizitionate.