021-2104272; 0722570697  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze GB-68A - Aparat TENS pentru electro-stimulare, electro-acupunctura si terapie cu IR

 • Poze GB-68A - Aparat TENS pentru electro-stimulare, electro-acupunctura si terapie cu IR
 • Poze GB-68A - Aparat TENS pentru electro-stimulare, electro-acupunctura si terapie cu IR
 • Poze GB-68A - Aparat TENS pentru electro-stimulare, electro-acupunctura si terapie cu IR
 • Poze GB-68A - Aparat TENS pentru electro-stimulare, electro-acupunctura si terapie cu IR
 • Poze GB-68A - Aparat TENS pentru electro-stimulare, electro-acupunctura si terapie cu IR
 • Poze GB-68A - Aparat TENS pentru electro-stimulare, electro-acupunctura si terapie cu IR
   
 
Pin It


GB-68A - Aparat TENS pentru electro-stimulare, electro-acupunctura si terapie cu IR

Pret: 599 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA 19 de 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

GB-68A - Aparat profesional de tip TENS pentru electro-stimulare, electro-acupunctura si terapie prin incalzire cu infra-rosu.

Descriere:

Aparatul GB-68A  poate detecta punctele de acupunctura la nivelul manilor si al corpului. Are functie de diagnoza atât digitala cat și electro-diagnosticare. GB-68A  poate ajuta utilizatorul  pentru a-si monitoriza starea de sănătate cu precizie, cu ușurință, chiar și la domiciliu, poate fi considerat ca un adevărat  "medic de acasă". 

Principiul de lucru:

Prin utilizarea impulsuri electrice pentru a stimula punctele de acupunctura subcutanat, aparatul nu producei răni sau dureri, cum ar fi in metodele traditionale de acupunctura cu ace de argint. In timpul diagnosticarii, ecranul LCD afișează datele in mod clar si precis. Prin calcularea și analizarea acestor date, utilizatorii pot obține cu ușurință situatia lor de sănătate și să identifice problemele. Analizand rezultatele diagnosticate, utilizatorii se pot trata în mod corespunzător. Se pot face urmatoarele tratamente: stimularea sistemului circulator, ameliorarea durerilor, de echilibrare "Yin / Yang", tratamentul bolilor interne prin metodele de acupunctura.

Caracteristici și funcții:

- Diagnoza, prin localizarea acupunctelor di npalma sau de pe corp, utilizand capatele furnizate in pachetul standard

- Terapie prin electro-acupunctura, pe acupunctele detectate, ameliorarea durerilor  și a rigiditati musculară. 

- Terapia de încălzire prin  infraroșu, care imbunatateste în mod eficient circulația sângelui și usureaza durerile cornice

- Terapia cu frecvență redusă, 6 moduri de tratament de electro-simulare TENS: ciocănire, acupunctura, ambutisare presare, răzuire, masaj, etc. 

 1. Functia de tratament  - aparatul compune semnale de energie electrică, de frecventa joasa, cu cinci tipuri de programe de micro-curente pentru electro-stimularea corpului uman. Acestea au un efect direct asupra punctelor de acupunctura si se pot folosi  pentru a imbunatatii starea de sanatate. În același timp, stimuleaza imunitatea, are efect antiinflamator,  are un efect terapeutic asupra durerii cronice, durere musculară, paralizie, etc si este capabil de a promova secreția de substante inhibitoare de durere și imbunatatirea circulației sângelui.
 2. Funcția de diagnoza -În interiorul tuturor organismelor vii, există întotdeauna o anumită rezistență electrica, specifica diferitelor parti ale corpului, diferitelor organe. Aparatul GB-68A foloseste tehnologia de conversie de frecvență de undă biologica digitale pentru detectarea punctelor de acupunctura si depistarea zonelor cu problem. Când se utilizează functia de diagnostic, analizand datele afișate pe ecranul LCD, se poate determina starea de sanatate, putand deasemenea preveni evolutia bolilor catre stadia mai grele.
 3. Acupunctura – prin functia de acupunctura se poate realiza o terapie care produce efecte fiziologice asupra organismului uman. Astfel se pot vindeca organele slabe ale corpului uman, prin stimularea electrică a punctelor de acupunctura. 
 4. Funcția de incalzire – pad-urile de incalzire vor eliberara energie termica prin infra-rosu, rezultând o temperatură constantă de 45-55 grade, cu efect direct asupra pielii, pentru a elimina substantele toxice. Pad-urile cu infra-rosu produc o incalzire locala benefica pentru vasele de sange, circulatia sangelui se imbunatateste, caldura generata ajutand deasemenea la eliminarea eventualelor cheaguri de sange. Folosind aceasta terapie, efectele dorite se obtin rapid, fara dureri sau medicatie.
 5. Tratamentul prin curenti de joasa-frecventa - După confirmarea poziției ACU-punct, puteți începe cu ușurință funcția de tratament. In acest moment, muschii pot avea reacții puternice de contractie. În cazul în care organul corespunzator punctului de tratament, este în starea de subhealth sau de boală, reactiile se simt si mai intens. Curentul de frecvență joasă determină contracția și relaxarea mușchiului, și apoi rolul de pompare al muschiului începe să acționeze. Când muschiul este detensionat, sângele este introdus într-o cantitate mare. Când se contractă, sângele metabolizat este impins. O astfel de acțiune este realizata pentru a promova buna circulație a sângelui. Acesta este tratamentul fizic auxiliar care poate ameliora durerea cauzata de crampele musculare, blocând transmiterea semnalului de durere: se aplica un curent de frecvență joasă la poziția dureroasă, care acționează asupra mecanismului de transmitere a durerii, astfel incat semnaul de durere nu va mai ajunge la creier. Prin functia de electro-stimulare de frecvență joasă, cu efect terapeutic asupra durerii cronice, durerilor musculare, paralizii, etc se determina secreția de substante inhibitoare de durere și promovarea circulației sângelui.

Specificatii: 

Putere:                              DC9V,rechargeable battery

Frecventa:                         1-400HZ , 5HZ-50HZ

Temperatura de lucru:         5-40°C

Umiditate de lucru:             ≤80‰RH

Temperatura de depozitare:-20-50°C

Umiditate de depozitare:     10-95%RH

Greutate:                           About 105g

Dimensiuni:                        L200×W60×T60(mm)

Clasificare de siguranta:     Model BF internet power 

Accesorii standard

 1. 2buc electrod pad; 
 2. 1buc de cabluri conectoare,
 3. 1buc adaptor electric,
 4. 2buc  capete acuunctura; 
 5. 1buc manual de instrucțiuni

021-2104272; 0722570697 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00-16:00

 


Detalii produs


Categorie: electrostimulare

Greutate produs: 1 kg.

Producator: DOLMAProduse similare


  
  

  

Branduri

    

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!